2 criza or not 2 criza



Ma distreaza atmosfera generala din toate institutiile, intreprinderile, bancile, locurile de munca in general, din ultima vreme.
:)

Let me sell you a secret, there iz no criza. Criza is a secret weapon of mass manipulation, they want to wash and scrub your patethic, unused little and unfolded brains.

Acestea fiind spunse, subliniez caCred in criza la fel de mult cum cred si in mos craciun, zana maseluta si barbati fideli.

Pai in primul rand sa luam la intrebari termenul:

Ce esti tu, mai, CRIZA?

In limba greaca folosita de catre Hipocrat si Galen, krisis era un punct de turnura, un punct hotarator, moment deosebit de grav intr-o afectiune oarecare a corpului. Sensul literal ar fi "judecata", de la krinein "a judeca, a face distinctie, a decide". In timp sensurile s-au diversificat si nuantat in diferitele limbi unde termenul grec a prins.

param pam

Deci criza nu e tot aia cu panica? Deci e un bun moment cand cineva, undeva trebuie sa ia o decizie, hmmm

Pana ne lamurim cine, sa vedem de ce?


Pana una alta sa folosim alt termen, caci cel de criza e nepotrivit.

Marea pacaleala : e mare pt ca sunt prea multi care s-au luat dusi de val, si pacaleala pentru ca e un procedeu shugubat prin care cineva, un magician in speta, atrage privirea de la ceva, o indreapta spre altceva, param pam, unu doi, hocus pocus si am scos un iepure din palarie.

Despre marea pacaleala de la job


Pai seful tau iti zice e criza mai ionescu, nu pot sa-ti maresc salariul, noi facem reduceri de personal ionescule, eventual o sa si taiem un pic din banuti, asa ca inapoi pe plantatie, taras pe burta si nu uita ca nimeni si nimic nu e vesnic si de neinlocuit
tu ca un sclav patetic (nu te simti lezat ca si eu tot ionescu sunt)te executi si nu comentezi, ca pana ta, e criza.

Si uite asa profitul creste, costurile se micsoreaza si cineva acolo sus rade in coltul gurii frecandu-si mainiile metodic si ne trimite vederi din insule virgine.

Marea pacaleala si sexul

hmm sefa ta e stresata? e vesnic bagata in priza like there iz no tomorrow?
Seful tau tuna si fulgera?

Pai e criza mai fratilor, facem economie la orice, si la sex, si la protectie. Mai putin sex, mai multa economie: tigara de dupa dispare, dusul de dupa dispare (3 dintr-o lovitura, lumina, apa si sapun), frisca (si asa era nasoala) dispare, cina romantica, filmul, taxiul, trandafirii, lenjeria sexy, si uite asa dintr-un ochi ai scutit vreo 400 de lei neimpozabili dar evident taxabili.

Pai bine amant de sefa si nevasta de manager, puneti mana de prestati criza/necriza ca ionescu sufera si e pacat.

marea pacaleala in supermarket

Eh dragii mei, aici, subiectul ia o turnura indrazneata. Pentru ca romanul e inventiv, iar cardul ii da o putere herculiana, adora cumparaturile, in special cele care intra pe gura si...si alta data poate cu alta ocazie.

Pai ce? tu nu stii ca e criza? daca rationalizeaza astia tot, de ajungem ca pe vremea lu' ceasca ( inconstientii nu stiu ca e aceasi marie dar cu alta palarie, asa mai europeneasca ) tre sa ne facem si noi o rezerva, un kil de zahar, un litru de ulei, deastea bre, ca n-ai de unde stii.

Despre marea pacaleala si subsemnata
Asta asa ca sa nu termin ca elefantul fara coada
, brusc, sa va vand un alt secret.
Am invatat ceva, sa-i spunem naivitatea varstei, geneticul hazliu, prietenii cu influenta :)), sa-i spunem cum i-om spune.

E criza?
DU-te DIcaaaaaaa!

Asa si?MSRP, tot o sa ma duc la job, o sa fiu prezenta si o sa o fac cu placere.

Sex ? yess please

Cu prietenii ma vad tot din placere.

Si la mega, o sa ma duc cu placere zilnic, o sa-mi cumpar o bricheta un iaurt si o cutie de prezervative, si o sa platesc cu cardul,nah!

Criza ne criza, apa trece pietrele raman. Daca esti integru nu te lasi manipulat si-ti pastrezi autenticitatea indiferent de vreme.

Designer: FThemes.com | Converter: Blogger Themes & Blogger Templates
Flippa