3 near death workouts

the 12 floors challenge:

100 rope jumps*  (creaza dependenta) regular, sides, alternative x 10 serii
10 serii weighted backpack power stair climbing (7kg)
et:11,11,10,9,8,7,6,5,4,3
timp*: 40 min
fara pauza*
se poate adapta pe orice scari sau suprafete in rampa/panta.
talking to angels circuit:
 jump squats, hand walkout from toes, single legged dl, kneeling push and clap , jumping jacks, dips, split squats, burpees.
10 x 6 circuite
fara pauza*
timp* 37 min :|
night outdoors challenge:
1. 100 rope jumps regular, sides, alternative x 5
    100 m sprints x 5....intre exercitii
2. 30 x  step ups, push back, dumbbell swings, mountain climber, light weight dl, front raises
+ push press light weight, push ups banca, extended lounge reverse lunge overhead reach, reverse crunch + regular crunch, knee up's
timp*: 50 min
pauza: fara*
pauza: *  pauza nu face parte din antrenament (nu este programata), exercitiile fiind alese in asa fel incat al doilea sa fie considerat pauza primului ( concentrandu-se pe grupe diferite ) dar fiind exercitii foarte solicitante cardiovascular, apar si episoade scurte de pauza pentru recapatarea suflului / apa.
tempo: cat mai repede posibil respectand forma corecta a exercitiului ( note: catre finalul antrenamentului este normal ca viteza executiei sa scada).
foarte importanta, in special in conditiile actuale de clima, este Apa
timp*: il consider jalnic dar imi acord circumstante atenuante, avand in vedere ca sunt in perioada de refacere si e si mult prea cald afara.
 rope jumps*: din ciclul invatam experimentand sau gresind, am descoperit ca cea mai buna coordonare o am daca tin manerele in palmele stranse si aratatorul fixat pe lungimea lor, pana in punctul in care incepe fizic coarda. (hope this makes sense)
cam in genul asta o sa arate antrenamentele in urmatoarea perioada, pana undeva la jumatatea lui septembrie cand o sa alternez cu 3-4 antrenamente pe saptamana, in sala, gravitand in jurul power/compound/olimpic lifts, cu mult noroc o sa-mi cumpar si un sac de box, and start running :| .


until further notice, have a hot summer! ;) 

Designer: FThemes.com | Converter: Blogger Themes & Blogger Templates
Flippa