sa cauti...sa te lasi gasit (text scris pt aripa geamana)

Despre sufletul pereche
hmm tough...o asociere grea de plumb pe sufletul unui om
totul incepe in adolescenta cand incep marile schimbari si cand incepi sa fi atras de sexul opus...pentru majoritate si de acelasi sex ;) pentru minoritate...incep marile dileme, marile probleme si de acolo o drama tragicomnica desfasurate in mii de acte pana la marele final cand cortina sta sa cada...
te indragostesti dai totul , sau crezi ca te indragostesti si crezi ca ai dat totul...la un moment dat esti dezamagit, de tine de el/ ea...un act obosit se incheie. si?...o iei de la capat!...dar de ce?pentru ce?
Se spune ca un copil il pedepsesti ca sa nu mai faca altadata ...tu te indragosteti esti ranit (pedepsit) si cu toate astea esti dispus sa o iei de la capat, ironic nu? Se pare ca lectiile din copilarie nu prea ajuta...mai bine asa!
bun ti-ai luat-o in barba si esti dispus sa o iei de la capat in cautarea sufletului pereche, un vis efemer...un ideal tangibil...si mai incerci o data si in o data si inca odata...la un moment dat obosesti si incepi sa nu mai cauti?(si asta ar fi cel mai rau pentru ca atunci incepi sa mori pe dinauntru)
dar ce cauti?

Asta am stabilit, sufletul pereche,marea iubire, iubirea vietii, destinul and so on
Teoria te indeamna spre contrarii „contrariile se atrag”? clar + cu - ; xx cu xy; melancolic cu sangvin si flegmatic cu coleric...ei bine sunt la acea varsta la care probabil ca nu am vazut prea multe si nu am auzit destule si imi permit sa sfidez stiinta, sau sa o numim naivitate?...in viziunea mea idealista sufletul pereche imi seamana...ah nu, nu este roscat cu ochii verzi,  sufletul nu are forma fizica...pai bine si atunci cum il recunosti?
Pai din prima nu o sa-l vezi...nici el pe tine, dar
El stie ca tu existi, stie ca te gandesti la el, stie ca o sa te gaseasca si stie ca si tu il cauti, cum si tu stii ca el exista, te viseaza si te doreste
Totul se intampla undeva mai presus de culori, sunete, materie, este o chemare surda dar o simti si te doare si tanjesti si-ti pierzi rabdarea si vrei sa apara, sa-ti bata la usa sa te gaseasca ,sa=ti spuna” te iubesc !sunt aici si nu plec niciodata nicaieri totul o sa fie bine, uitam de obstacole trecem peste ele, ne bucuram impreuna si ne vom implinii iubirea cerul ne va fi martor iar marea va fi doar a noastra, o sa-ti fiu alaturi si la bine si la rau” .
cauti si te lasi gasit.
Pentru el vei fi in stare sa te schimbi fara ca el sa ti-o ceara, vei da fara sa astepti sa ti se dea inapoi, vei iubi pana la epizare( toate aceastea vor fi reciproce) iar timpul nu va mai insemna nimic pentru ca el e acolo, iar cnd anii vor trece veti fi ca la inceput nealterati, puri si sinceri.
Este la fel ca tine, iubeste cu aceeasi intensitate si lupta pentru voi cu aceeasi incrancenare, te completeaza, iti da stabilitate pentru ca voi sunteti unul, iar tu ai libertatea sa fii cine esti fara sa traiesti cu sentimentul ca nu esti destul de bun, esti cine esti pentru ca nimic nu-ti iese mai bine...

Acum nu-mi mai este frica te astept sunt aici si o sa te caut pana te voi gasi! Te iubesc!

„oamenii sunt ingeri cu o singura aripa si ca sa poata zbura trebuie sa stea imbratisati”.

*post usor mai mult reeditat din motive de incoerenta grava :-S july 03 2010  

Designer: FThemes.com | Converter: Blogger Themes & Blogger Templates
Flippa