Povesti de iubire vol 3

Iubirea este tare ca moartea, grea ca iadul - Moartea desface sufletul de trup, insa iubirea desface toate lucrurile de suflet. Meister Eckhart - Mistic german

Dans
Irlanda, infinit verde, castele ce impart lacuri, pietroaie ca arc in timp, istorie, curcubee la baza carora un geniu mic cu urechi lunguiete, asteapta sa-ti dea galbeni de aur, o apa rece gheata.

Un alt studio, o camera imensa cu peretii tapetati de oglinzi,podeaua pavata cu placi de lemn, nici un element de mobilier, doar multa multa lumina, particule solare ce umplu vidul, golul.
Muse - undisclosed desires dat la maxim...
A inceput sa danseze, un dans nebun, schizofrenie a miscarilor, combinatie paradoxala de salbaticie violenta cu dulceata feminina, candoare, pace.
O inlantuire nebuna, zbor, lupta, fuga. Un ritual bantuit de fantome, iar clam, pace.
"De ce fugi, de ce te ascunzi, de cine?"

....I know you suffered
But I don't want you to hide
It's cold and loveless
I won't let you be denied...
Ridicata pe poante se daruieste dansului cu fiecare celula, fiecare fibra musculara pare sa striga de dorinta, cu fiecare miscare e mai aproape de exorcizare, minte, corp, suflet...

"De ce fugi? De ce te ascunzi?"

...I want to reconcile the violence in your heart
I want to recognize your beauty is not just a mask
I want to exorcise the demons from your past
I want to satisfy the undisclosed desires in your heart...

Imagini i se deruleaza in fata ochilor ca un film, poze, amintiri, e urmarita de stafii negre, umbre, frig...Ar vrea sa zboare, ar vrea sa se rupa de lanturi imaginare care o tin pe pamant...ar vrea sa-i creasca aripi, sa le intinda, sa se arunce in gol...De unde atata frica?
"Ce faci? fugi?"
Nu fuge, nu si de data asta, se arunca in bratele lor, danseaza cu ielele, e acolo in frenezia miscarilor, flacari albastre incep sa se aprinda, foc, caldura...Picoarele par ca puncteaza fiecare nota muzicala, fiecare refren, fiecare vers...Nu mai e demult un simplu dans, e o furtuna, un amalgam de sentimente, de spasme musculare, ganduri goale...
"Fugi, sau ai ajuns acasa?"

Secatuita, cade pe podeaua stralucitoare, tremura, in gura un gust metalic se insinueaza, e sange, fara sa-si dea seama, in dezlantuirea demonica si-a muscat buzele...pieptul ii tresalta in disperata goana dupa aer, picaturi de transpiratie fierbinte i se scurg din suvitele rosii...plange, simte.

"Ai ajuns? mai fugi, te mai ascunzi? te predai?Preda-te!..."
Serenitate...ii poti auzi gandul, ii poti auzi soaptele, ii poti auzi trupul...
Eg elska pig

....va urma

Designer: FThemes.com | Converter: Blogger Themes & Blogger Templates
Flippa